|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Lola42 Ekspert

|
Wysłany: Pon Sie 24, 2020 11:04 am Temat postu: Ogrodzenia |
|
|
Cześć,
Planujemy z mężem wymianę bramy garażowej i zastanawiamy się od kogo kupić. Nasi znajomi bardzo polecają firmę Polbram. Mówią, że konkurencyjne ceny, dobra jakość i szybki czas realizacji zamówienia. A jakie u was doświadczenia? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mieszkaniowy
|
Wysłany: Temat postu: Ogłoszenia z portalu |
|
|
Ładowanie ogłoszeń... |
|
Powrót do góry |
|
 |
angie707 Początkujący Uczestnik

|
Wysłany: Pon Sie 24, 2020 11:07 am Temat postu: |
|
|
To może ja się wypowiem. Wymienialiśmy ogrodzenia jakieś 2 lata temu. Na początku byłam mocno sceptyczna do pomysłu wysyłania wymiarów i czekania na dostawę, ale mąż się uparł, więc odpuściłam i muszę przyznać, że nie żałuję. Naprawdę dobra jakość, łatwy montaż (opinia męża) a i prezentują się też bardzo dobrze |
|
Powrót do góry |
|
 |
Klaudiaa Specjalista

|
Wysłany: Pią Sie 28, 2020 8:17 am Temat postu: |
|
|
Również posiadam bramę od POLBRAM. I tak jak w opinii wyżej, zgadzam się - bardzo profesjonalna obsługa. Wszystko szybko i porządnie załatwione! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ramis88 Ekspert

|
Wysłany: Czw Sty 14, 2021 4:19 pm Temat postu: |
|
|
My zdecydowaliśmy się postawić jednak na ogrodzenie metalowe, które jest jednak tańsze od murów i też dużo szybsze w wykonaniu. Jednak co do samych materiałów to tutaj na pewno warto odwiedzić ofertę przygotowaną przez firmę Sigern, którą możecie sprawdzić tu jednocześnie licząc na dobre ceny, pełne wsparcie obsługi i też różne zestawienia grotów dekoracyjnych które nadadzą ogrodzeniu jeszcze lepszego efektu końcowego. Pozdrawiam serdecznie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|