|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jurko Początkujący Uczestnik

|
Wysłany: Pon Lut 22, 2021 9:34 am Temat postu: |
|
|
Ostatnio czytałam książkę pt. "Betonoza jak się niszczy polskie miasta
" i mam podobne zdanie jak wy. Za dużo niszczenia zieleni w centrach miast. Trzeba ten trend wreszcie zmienić! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mieszkaniowy
|
Wysłany: Temat postu: Ogłoszenia z portalu |
|
|
Ładowanie ogłoszeń... |
|
Powrót do góry |
|
 |
sle Ekspert

|
Wysłany: Pon Lut 22, 2021 12:12 pm Temat postu: |
|
|
Sami szukaliśmy nieruchomości dla siebie w zeszłym roku. Od dawna chcieliśmy się przeprowadzić i to był już najwyższy czas, by to zrobić. Przy okazji sprzedawaliśmy też swój dom, skorzystaliśmy z usług agencji nieruchomości Expert Nieruchomości http://expert-nieruchomosci.eu/ w Rybniku. Ich oferta jest kompleksowa, nie tylko znaleźli nam rzetelnego kupca na nasz dom, ale znaleźliśmy z jego pomocą także nasze nowe lokum. Ceny mają atrakcyjne, są profesjonalni, polecam ich serdecznie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
zrodlo55 Ekspert

|
Wysłany: Pon Lut 22, 2021 12:26 pm Temat postu: |
|
|
Najlepsze mieszkania i lokale usługowe? Tylko i wyłącznie w https://asbud.com/ gdzie trafisz na świetne mieszkania i propozycje z najwyższej półki. Zdecydowanie taka opcja jest świetnym pomysłem dla osób, które chcą mieszkać w konkretnym obszarze Warszawy i zależy Ci na wysokiej jakości i dopasowaniu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
areczek Ekspert

|
Wysłany: Wto Lut 23, 2021 8:52 am Temat postu: |
|
|
Tak to już jest, że jedni kupują jakieś nieruchomości a inni swoje muszą sprzedać. Samodzielna sprzedaż to wbrew pozorom niełatwa sprawa. Zawiłość formalności naprawdę zniechęca. Dlatego ja postanowiłem skorzystać z pomocy fachowców w tym temacie. W sieci natrafiłem na skup mieszkań katowice i skorzystałem z ich usług. To była bardzo dobra decyzja. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|