|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
wannabe_agent Nowy

|
Wysłany: Pon Cze 15, 2009 8:33 pm Temat postu: wannabe... |
|
|
witam wszystkich serdecznie, mam do was wszystkich prosbe. minowicie od niedawna zainteresowalem sie rynkiem nieruchomosci, glownie przez mojego znajomego, szukal i kupowal mieszkanie za granica, a ja mu troszke pomagalem. w wyniku tego wszystkiego postanowilem sprobowac swoich sil w tej dziedzinie, mam jako takie pojecie na temat samego rynku w polsce i wymagan aby otrzymac licencje posrednika. do was z kolei mam nastepujace pytanie, gdzie szukac jakichkolwiek info na w/w temat, oraz jak sie przebic na rynku pracy. dodam iz na chwile obecna interesuje mnie podjecie pracy jako asystent/ agent posrednika ale do tej pory spotkalem sie raczej z obojetnoscia potencjalnych pracodawcow, min przez brak doswiadczenia itp.
z gory dzieki za pomoc |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mieszkaniowy
|
Wysłany: Temat postu: Ogłoszenia z portalu |
|
|
|
Ładowanie ogłoszeń... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marek3108 Nowy

|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 1:01 pm Temat postu: re: |
|
|
podstawa to orientacja na rynku, a nade wszystko znajomość prawa, obowiązujących przepisów. Bez doświadczenia będzie trudno, to na pewno. Mam nadzieję że do tego czasu znalazłeś firmę która Cię zatrudni. Powodzenia.
Wszystkie podstawowe zagadnienie znajdziesz ma www.pfrn.pl _________________ NIERUCHOMOSCI CENTRUM |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|