|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Weronika Moderator

|
Wysłany: Sro Sty 23, 2008 2:56 pm Temat postu: Który kredyt mieszkaniowy jest najlepszy? |
|
|
Informacja dla wszystkich, którzy zadają pytanie typu: "Który kredyt mieszkaniowy jest najlepszy? Jaki bank ma najkorzystniejszą ofertę?"
Otóż nie ma jednoznacznej odpowiedzi gdyż, każdy kredytobiorca jest na ogół w innej sytuacji finansowej. Najwięcej zależy od Twojej zdolności kredytowej tj. czy Twoje dochody jako osoby wnioskującej o kredyt są wystarczające, by pokryć koszty związane z utrzymaniem osób pozostających na Twoim utrzymaniu oraz regularną spłatę raty kredytu i innych ewentualnych zobowiązań. Inne istotne rzeczy to np. wysokość wkładu własnego (czyli ile jesteś w stanie wyłożyć z własnych już posiadanych środków na zakup danej nieruchomości), długość okresu kredytowania, na jakiej formie zatrudnienia jesteś itp.
Dlatego najlepiej wypełnić wnioski do doradców kredytowych czołowych banków zajmujących się kredytowaniem nieruchomości. Złożenie takiego wniosku nie wymaga jakichkolwiek zobowiązań. Natomiast doradcy kredytowi banków oddzwonią w dogodnym dla Ciebie terminie, wyliczą Ci zdolność kredytową, przedstawią Ci symulację spłat rat kredytu - oczywiście wszystko bezpłatnie.
Formularze kontaktowe z doradcami kredytowymi czołowych banków zajmujących się kredytowaniem nieruchomości _________________ Szukasz Nieruchomości ?
Szukasz Kredytu mieszkaniowego ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mieszkaniowy
|
Wysłany: Temat postu: Ogłoszenia z portalu |
|
|
|
Ładowanie ogłoszeń... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marcin Roj posrednik

|
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 10:18 am Temat postu: Witam! |
|
|
Zgadzam się, iż warto zgłosić się do dobrego doradcy w sprawie kredytu hipotecznego. Oferta banków zmienia się na tyle dynamicznie, że sami praktycznie nie jesteśmy w stanie na bieżąco ich wyłapać. Czasem jest tak, ze jednego dnia oferta banku x jest dla naszego przypadku najlepsza, natomiast następnego wchodzi na rynek oferta banku y, która jest jeszcze atrakcyjniejsza.
Profesjonalny doradca bez problemu powinien mam pomóc w wyborze konkretnego produktu tak, aby zoptymalizować warunki i koszty kredytu hipotecznego.
Pozdrawiam:) _________________ Atrakcyjne i tanie nieruchomości USA, Floryda, Miami,Zapraszamy na nasz blog firmowy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
otis posrednik

|
Wysłany: Sro Sie 05, 2009 1:14 pm Temat postu: Re: Witam! |
|
|
| Marcin Roj napisał: |
Profesjonalny doradca bez problemu powinien mam pomóc
|
Tylko trzeba na takowego trafić
-------
Dobry kredyt hipoteczny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Maćko Bywalec

|
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 9:40 am Temat postu: |
|
|
ostatnio zastanawiałem się również nad kredytem hipotecznym i cały czas po głowie chodzi mi taka zagadka jak to się dzieje w związku ze stawką Wibor czy jakoś tak, bo nie wiem jak często będą zmieniać się raty w kredycie hipotecznym i od czego to zależy?
-------------------
kredyt hipoteczny kalkulator |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|