Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Złośnica2 Ekspert

|
Wysłany: Sro Kwi 05, 2017 7:46 am Temat postu: Restauracja we Wrocławiu |
|
|
jeśli nie wiecie gdzie we Wrocławiu zjeść smaczny obiad? Polecić mogę restaurację na Starym Mieście http://restauracjaokrasa.pl/menu.html . W karcie mają przede wszystkim dania kuchni polskiej. Można u nich też zorganizować miłe przyjęcie rodzinne czy w gronie przyjaciół. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mieszkaniowy
|
Wysłany: Temat postu: Ogłoszenia z portalu |
|
|
Ładowanie ogłoszeń... |
|
Powrót do góry |
|
 |
gutek Ekspert

|
Wysłany: Nie Kwi 30, 2017 8:01 pm Temat postu: |
|
|
Ciekawa jest restauracja hotelu Andersia Poznań. Byliście już tam? Uważam, że mają naprawdę świetne menu. Poza tym potrafią zadbać o klientów. Wystrój jest bardzo ładny. Można tam miło spędzić czas. |
|
Powrót do góry |
|
 |
AnitaCz Ekspert

|
Wysłany: Wto Mar 20, 2018 5:19 pm Temat postu: |
|
|
Ja w te walentynki wybralam sie z narzeczonym do ok wine bar http://www.okwinebar.com/ i bylo super! Co prawda nie probowałam jeszcze ich wszystkich potraw jednak ciągle mnie zaskakują. Wnętrze lokalu jest bardzo nastrojowe i schludne. Dobra lokalizacja nieopodal rynku a także przepyszne i wyraziste wina. Milo spedzony wieczor  |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 Ekspert

|
Wysłany: Nie Lip 22, 2018 10:08 pm Temat postu: |
|
|
Hejka wszystkim, z okazji zbliżającej się rocznicy ślubu wybieramy się z żoną do Warszawy. Stąd moje pytanie, czy zna ktoś może restauracje Bubbles? Chciałbym tam zabrać moją żonę na kolację niespodziankę. Czy ktoś z Was może polecić tę restaurację, czy ich dania są smaczne? |
|
Powrót do góry |
|
 |
elabarbara Ekspert

|
Wysłany: Sob Lut 09, 2019 7:45 am Temat postu: |
|
|
We Wrocławiu byłam tylko dwa razy ale i tak wspominam to miasto bardzo miło, wiele pozwiedzaliśmy, jadaliśmy w restauracjach, ale w tej to nie byliśmy. Teraz jadę po raz drugi na weekend do stolicy i nie omieszkam ominąć BubblesBar, byliśmy tam ostatnim razem, i to miejsce nas urzekło swoim klimatem jak smacznym jedzeniem. Teraz ponoć trwa Happy Hours na bąbelkowe trunki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|