|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
jachu19 Nowy

|
Wysłany: Sob Paź 24, 2009 5:01 pm Temat postu: Czy mam szanse na kredyt bez stałych zarbków |
|
|
Czy jest szansa że dostane kredyt na mieszkanie nie mając stałych zarobków ? Jestem student i dlatego nie mogę pracować na etacie, a co za tym idzie nie mam żadnej zdolności kredytowej. Spokojnie bym spłacał kredyt bo mam dochody z prac dorywczych i oszczędności wystarczające żeby spłacać kredyt do końca studiów, a potem to już będę pracował, ale wiem że banku to nie interesuje. Dlatego chciałbym się dowiedzieć czy mam szanse na kredyt na mieszkanie pod zastaw tego mieszkania ? Czy banki udzielają takich kredytów choćby na 80% wartości( na mój rozum dla banku to dobre zabezpieczenie bo pożyczają mi 80%, a nawet jak nie spłacę to dostają nieruchomość czyli 100%, ale nie wiem jak banki na to patrzą)
No i czy ktoś wie jakie byłoby oprocentowanie takiego kredytu (licząc wszystkie "ukryte koszty") |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mieszkaniowy
|
Wysłany: Temat postu: Ogłoszenia z portalu |
|
|
|
Ładowanie ogłoszeń... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
otis posrednik

|
Wysłany: Pon Lis 30, 2009 2:19 pm Temat postu: |
|
|
uuuu, śliska sprawa...
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Maćko Bywalec

|
Wysłany: Sro Gru 02, 2009 11:51 am Temat postu: |
|
|
| Raczej nie takiej odpowiedzi oczekiwałeś ale cóż.. życie jest brutalne.. Z kredytem hipotecznym nie jest tak łatwo.. Mój chłopak pracuje w banku i właśnie takowych udziela. W Twoim przypadku niestety jestem niemal pewna iż jest to nierealne do osiągnięcia.. Nie masz zdolności kredytowej. Wzięcie kredytu nie jest takie proste.. Ludzie, którzy mają stałe dochody są poddawani ocenie analityka finansowego.. i nie zawsze dostają pozytywną odpowiedź, co do możliwości wypłaty pieniędzy.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|