|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
krystianmor Nowy

|
Wysłany: Pon Gru 07, 2009 5:05 pm Temat postu: Wawel-service opinie |
|
|
| Chciałbym poznać opinie osób KTÓRE KORZYSTAŁY z usług Wawel-Service. Zastanawiam się nad kupnem mieszkania, więc liczę na rzetelne komentarze i opinie. Pozdrawiam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mieszkaniowy
|
Wysłany: Temat postu: Ogłoszenia z portalu |
|
|
|
Ładowanie ogłoszeń... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kinga.em Nowy

|
Wysłany: Czw Gru 10, 2009 3:39 pm Temat postu: |
|
|
Znajomi kupili od nich mieszkanie. Długo szukali wymarzonego M, wędrowali z pośrednikiem po wielu deweloperach, aż w końcu padło na Wawel Service. Są bardzo zadowoleni nawet cenę się udało dobrą wynegocjować z odbiorem też nie było problemu, bo zapewne też to Cię interesuje. Z tego co wiem mieszkanie było ładnie wykonane więc nawet nie trzeba było nic zgłaszać do poprawiania. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mcement Nowy

|
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 11:28 am Temat postu: wawel |
|
|
| Ja też byłem ich klientem, ich plusem jest to, że zawsze mają dobrą lokalizację, ładny projekt i niską cenę. Minusem to, że troszkę musisz poczekać na swoje M. Ale kto teraz oddaje lokum o czasie, wole poczekać i mieć pewność, że nic nie zwali mi się na głowę! oczywiście czekanie też ma swoje granice. Ale spokojnie tu nie trwa to latami. Co jeszcze? A ten kredyt rodzina na swoim obejmuje prawie wszystkie ich projekty, wiec możesz z niego skorzystać. Jak sobie coś przypomnę to jeszcze napiszę. Albo zapytam żony:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|