Kiedyś dla mnie bramy garażowe to była czarna magia. Dopóki sam nie musiałem kupić bramy do naszego garażu. Sporo ofert przejrzałem ale bramy Hormann wydały mi się najbardziej solidne. Udało mi się tutaj http://www.mirmo.pl/ znaleźć sklep który sprzedaje je w dobrych cenach.Dla mnie są niezawodne.
Ja sam również nie za bardzo wiedziałem za co się wziąć, dlatego postanowiłem skorzystać z pomocy firmy Domega gdzie mogłem liczyć na fachową obsługę oraz dokładnie poznać ofertę najlepszych producentów w tym również naszych krajowych. Dopasowaliśmy bramę segmentową Wiśniowski i również ich grupa montażowa zajęła się montażem. Wszystko działa zgodnie z planem, więc polecam!
Hm... A może warto popytać o to znajomych? Moim zdaniem jest to naprawdę dość dobre rozwiązanie _________________ Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości.